torstai 2. elokuuta 2012

Kaksiviikkoiset


17 kommenttia:

 1. Voi pienet kullat!! Käsittämättömän suloiset otukset :))
  Kukkaloistosi näyttää myös mitä ihanimmalta!

  VastaaPoista
 2. Kauniita pikkuisia kissanalkuja.

  VastaaPoista
 3. Voi miten söpöjä! Tälläiset postaukset eivät lainkaan helpota mun kissavauvakuumetta... :)

  VastaaPoista
 4. Inka, pirkko ja Oravanpesän Kati, kuten ystäväni hyvin sanoi: voi söpöyden multihuipentuma, sitä nämä kaksi kyllä ovat! :D

  VastaaPoista
 5. Ihania karvaisia vauveleita. Mä luin vasta hetki sitten teidän rankat vaiheet kissavauvojen kanssa :(... Voi nyyh. Eläimiin kiintyy niin kovin nopeasti. Onneksi saitte nämä pitää. Ihana tuo kuva, missä näkyy ylpeä äiti. Kauniita kissoja!

  VastaaPoista
 6. Voi pieniä,kun ovat ihan syötävän söpöjä <3 <3

  VastaaPoista
 7. Voi miten ihania kissavauvoja !

  VastaaPoista
 8. Kiitos Kati! Surullisia ja voimia vieviä aikoja nämä ovat olleet. Nyt on jo alkanut helpottaa, pikkuiset kasvavat kovaa vauhtia. Vielä pitää letkuruokkia neljän tunnin välein, onneksi öisin saa pitää pikkasen pidempää taukoa ja nukkua vähän pidempään.

  Katja ja Seija, kiitos! :)

  VastaaPoista
 9. Voi söpöliinit! Älä laita kuvia tänne - saan kauheen kissakuumeen! =)

  VastaaPoista
 10. Voi miten I-H-A-N-I-A!! <3 Tuota ekan kuvan söpöliiniä vois pussailla vaikka kuinka!

  VastaaPoista
 11. Oi, miten hurmaavia kaksiviikkoisia täällä kirmaa!

  VastaaPoista
 12. Tiina, juu näin voi! :D

  Kiitos Vilma, hurmureita ovat molemmat! :)

  VastaaPoista
 13. Voi miten suloisia olentoja ja hienoja kuvia! On teillä ollut koettelemuksia pentujen kanssa, mutta nyt on kaikki onneksi hyvin?

  VastaaPoista
 14. Kiitos Cheri! Pennut ja emo voivat nyt hyvin mutta emolta ei vieläkään tule omaa maitoa, ainakaan tarpeeksi. Joudutaan siis edelleen letkuruokkimaan. Torstaina aloitetaan harjoittelemaan kiinteiden syöntiä joten eiköhän letkuruokintakin ole kohta ohitse! Pennut kasvavat onneksi hyvin myös letkuruokinnalla. :)

  VastaaPoista
 15. Liityin juuri lukijaksi ja löysin nämä ihanat kissakuvat. Ihania söpöläisiä, harmi vaan että osa siirtyi kissojen taivaaseen.
  Ovatko kissasi norjalaisia metsäkissoja?
  Minulla on ollut juuri norjalaisia. Tällä hetkellä meillä on kaksi pitkäkarvaista toisessa on norjalaista ja maatiaista ja toisessa on somalia ja persialaista.

  VastaaPoista
 16. Vanilja, tervetuloa lukijaksi! :)
  Kissani ovat siperiankissoja. Hyvin samankaltaisia kuin norjalaiset mutta rakenne on pyöreämpi ja kasvot pyöreämmät. Norjalaisen metsäkissan nenäprofiili on suora kun taas siperialaisella on profiilissa kevyt painauma, jos kiinnostaa rotuun tutustua enemmän niin täältä löytyy hyvin tietoa: http://www.siperiankissat.net/index.php?page=olemusjaluonne

  VastaaPoista