maanantai 6. elokuuta 2012

Takapihan kukkapenkit edistyvät!


Tänään ahersin kissatarhan kukkapenkin melkein valmiiksi! Istutukset on vähän sotkuisen näköiset kun otin etupihalta timjamia sekä peittokurjenpolvea ja istutin ne uuteen kukkapenkkiin. Kasvit on vielä vähän nuupahtaneita, kestää jonkin aikaa että ne tuosta piristyvät. Ensi kesänä on varmasti ihan erinäköinen kukkapenkki kun kasvit tuosta leviävät ja voimistuvat. Istutin myös kärhöjä jotka saavat kiivetä kissatarhan verkkoa pitkin.

8 kommenttia:

 1. Kylläpä on kaunis kissatarha, voin kuvitella miltä se näyttää ensi vuonna kun kärhöt kiipeilevät verkossa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Cheri! Esittelen lähiaikoina erikseen vielä valmista kissatarhaa. Enää puuttuu sisustuksesta kiipeilytasot, sitten olisi valmista! :)

  VastaaPoista
 3. Odottelen innoissani kissatarhan esittelyä. Näyttää nyt jo hyvältä!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kissatarha, huokaisen. Meidän kissatarhan peruskorjaus ei ole edennyt lainkaan.

  VastaaPoista
 5. Wautsi mikä kissatarha, niin kaunis!

  VastaaPoista
 6. Kauniille kissoille tulee kaunis tarha :)

  VastaaPoista
 7. Kylläpä kissojen kelpaa! Laitoitko kivien alle kangasta estämään rikkaruohoja vai oletko ahkera rikkaruohojen nyppijä?

  VastaaPoista
 8. Katja, pitää kiirehtiä tarhan valmistumista niin saan tehtyä esittelynkin!

  Kiitos Pirkko! Tuumasta vaan toimeen niin nopeasti se siitä syntyy sitten. :)

  Kiitos Cosmos ja Tarja! :)

  Vilma, tämä kissatarhan kohta olikin meillä vähäh helpompi homma kun siihen on tehty routaeristeet muutama vuosi sitten ja viety maata pois ja laitettu hiekkaa ja soraa päälle. Samoin terassialueen pohjat tehtiin viime kesänä joten siinä oli jo sorat valmiina. Pohja on ällä hetkellä siis soraa jonka päälle ladon vielä luonnokivistä laatoituksen. Jos joku yksittäinen rikkaruoho yrittää kasvaa väleistä niin kai niitä vaan täytyy jaksaa nyppiä, vaikka siinä en kovin ahkera olekaan... ;

  VastaaPoista