tiistai 23. elokuuta 2011

Terassihaaveita

Nyt on hyvä hetki haaveilla tulevasta terassista kun takapiha on mutavellia rankkasateen jäljiltä.
Uktv:n sivuilta löytyi tämä ihanuus. Haaveenani on terassillemme liuskekivilaatoitus ja puut jotka tuovat tunnelmaa ja varjostavat sopivasti kesähelteillä. Ehkei nyt noin isoksi puiden tarvitsi kuitenkaan kasvaa... :P

Muita fiiliskuvia:
better homes and gardens -lehden sivuilta.

housetohome.co.uk 


housetohome.co.ukbhc.com
3 kommenttia:

 1. Taas oli tultava kommentoimaan, vautsi mitä kuvia olet linkittänyt, niitä oli pakko pysähtyä tutkimaan pikkutarkasti. Hienoja tunnelmia! Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä tuleman pitää. :)

  VastaaPoista
 2. Ollappa tuollaset kivipatiot :). Ja isot puut ympärillä... Sulla oli päärynäpuusta kuvaa. Oisko se päärynärupi riesana? Mulla kun on omenaan tullut rupi. Mietin kans, mitä teen sen puun kanssa. Luin Oman pihan terveydeksi-kirjaa, ja siinä oli että rupisen omenan pystyy kuorimaan, mutta herkästi tulee muita tauteja siihen, kun kuori viottuu, mutta päärynät on syömäkevottomia :(. Katteleppa googlella rupea.

  VastaaPoista
 3. Vaahteramäk: Eikös olekin ihania kuvia. Saas nähdä tuleeko todellisuus vastaamaan unelmaa tulevalla terassillamme... ;)

  Multasormi: Täytyy tutkia tuota päärynärupeakin, kyllä se voi sekin olla. Ongelma puussa on rupisten lehtien lisäksi että se ei jaksa kasvattaa päärynöitä valmiiksi asti. Suurin osa tipahtaa pois jo pieninä raakileina.

  VastaaPoista