sidebar-right h Heinäkuu instagram-kuvina | Annukan Pörriäispuutarha

Top Social

Heinäkuu instagram-kuvina

31 heinäkuuta 2015
Tein kollaasin osasta heinäkuun instagram-kuvistani. Olen aikalailla koukuttunut instaan, jos kiinnostaa kurkata niin olen siellä omalla nimelläni eli tilillä on muutakin (kissoja, keramiikkaa, käsitöitä yms.) kuin blogiini liittyviä puutarhakuvia. :)
3 kommenttia on "Heinäkuu instagram-kuvina"
 1. Hei instaaja! :D Laita teidän etupihasta kuvia, nyt kun se kukkapenkki on kasvanut isoksi. Olisi kiva nähdä niitä tällääkin. T. toinen instaan koukuttunut (mitä sinne tuutataan talvella, kun mikään ei kuki?!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei fellow instaaja! 😀 Voi nyt osuit arkaan paikkaan tuon etuphan kanssa. Tarkoitus onkin ollut tehdä siitä postaus, mutta en ole saanut aikaiseksi. Sattuu sydämeen katsoa etupihaani joka päivä keittiön ikkunasta, sitä kun ei tunnista samaksi kuin aiemmin. Vauva-vuonna mulla ei ollut energiaa kitkeä etupihaa ja tilanne räjähti käsiin. Etupiha kasvaa nyt kortetta ja ohdaketta täynnä. Epäilen että rikkaruohoja tuli mullan mukana, mikään muu ei selitä tuollaista valtausta. Suunnitelmissa on kaivaa mullat etupihalta pois kaivinkoneella ja laittaa siihen kiveys ja istutuslaatikoita yms. Pitääpä pian piirtää suunnitelma siitä päästäni ulos niin etenisi sekin asia.

   Poista
  2. Etupihan kukistakaan ei ole paljoa jäljellä, osa tukahtui rikkaruohojen alle, varsinkin matalat kivikkokukat, loppuja yritän siirrellä takapihan puolelle turvaan.

   Talvi onkin haasteellinen kaiken tekemisen kannalta, silloin tekisi mieli vain nukkua kevääseen! :D

   Poista