maanantai 13. lokakuuta 2014

Lokakuu

Elviira nauttii syksystä 12.10.

Olen odottanut aurinkoista ja lämmintä päivää jotta saisin oikein hyvät kuvat uudesta pihakiveyksestämme. Vaikka on ollut lämmintä niin kiveys ei ole kokonaan kuivunut missään vaiheessa, taitaa mennä ensi kevääseen kun saan otettua sellaiset kuvat jotka haluaisinkin. Tässä kuitenkin muutama vilaus tämänhetkisestä kiveyksestä, alla olevat kuvat on otettu 28.9.


Keväällä onkin edessä puuterassin rakennus ja kukkapenkkien kiveysten viimeistely. Puhumattakaan siitä kivoimmasta hommasta, eli perennojen istuttamisesta! Pitäisi käydä ensi viikonloppuna katsastamassa plantagenin alennukset, näkyy olevan perennat -70%. (jos ei pakkaset ehdi ensiksi...)

12 kommenttia:

 1. Näyttääpä upealta! Ja sulla on ehdottomasti homman kivoin osuus vielä edessä :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kruunu Vuokko ja Satu! Kevättä odotellessa! :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Onpas teillä urakoitu oikein olan takaa:) Näyttää todella hienolta ja tuollainen kiveys tekee heti siistiä ja huoliteltua jälkeä. On siihen mennyt kivi poikineen, laskitko paljonko? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maatuska! On ahkeroitu juu, kappalemäärissä ei olla laskettu mutta oliskohan mennyt kymmenen kuormalavallista eli kymmenen tonnia painossa.

   Poista
 4. Onpa ihana kiveys!
  Sinulle on Saaripalstalla haaste, tai ainakin tunnustus inspiraation lähteenä toimimisesta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Ja todella iso kiitos haasteesta ja tunnustuksesta! Sattuipa hyvään saumaan tämä mini-teema, olin just viikonloppuna kiertämässä Suuri Snadi-messuja Vantaalla, se on miniatyyritapahtuma! Eli innostus mineihin on päällä. :D
   Täytyneekin tehdä talveksi kuistille minimaisema tästä haasteesta inspiroituneena... ;)

   Poista
  2. Joo, mua harmittaa ihan sikana, kun en päässyt tänä vuonna Suureen Snadiin! Se on ihana tapahtuma. Ei muuta kuin minimaisemaa väkertämään, sammal ja jäkälä ovat hienot koko talven, tai jos lumelta niitä näkyy ;-)

   Poista
 5. Löysin kuvasi aivan ihanista kiveyksistäsi nyt. Onko ammattilaisen tekemät kun ovat niin jämptisti tehdyt ja paljon on pitänyt kiviä sahata? Minkä nimistä kiveä tämä on? Minulla on puutarha perustettvana. Ihan tyhjä piha... terveisin Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Satu! Kivet ovat Lakka pihakivien antiikkikiveä. Mieheni (ei ole ammattilainen mutta muuten taitava ja tarkka) asensi kivet itse ja teki pohjatyöt, pohjatöissä meillä oli kaveri kaivinkoneella apuna.
   Meinataan asentaa samaa kiveä vielä etupihallekin, toivottavasti vielä tämän syksyn aikana... ;)

   Tuo vaihe on ihanaa aikaa kun saa suunnitella uutta! Onnelisia ja aurinkoisia pihatyöpäiviä! t.Annukka :)

   Poista