Top Social

Keraaminen totoro ja blogipähkäilyä

23 lokakuuta 2014

Koska käsityöblogini on jäänyt vielä vähemmälle huomiolle kuin tämä puutarhablogini, niin taidanpa siirtää käsityösisällöt osittain takaisin tänne. Jatkossa kerään Pinterestiin enemmän tekeleitäni, helpompi julkaista vain kuvina ilman pidempiä tekstejä. :)

Olen pitkään kipuillut näiden kahden blogin välillä ja nyt taitaa olla niin että keskitynkin jatkossa vain tähän yhteen blogiin. Muut sisältöni menevät sitten instagramiin jonka kuvat löytyvät myös tuosta oikeasta reunasta sekä käsityöt pinterestiin

Toinen asia mikä on mietityttänyt on tämän blogin otsikko, pitäisikö se jo vaihtaa kun kohta on isoimmat piharemontit tehty? Yksi idea nimestä minulla jo on mutta enpäs paljasta sitä vielä. Ehkä se vain ilmestyy tuohon ylös joku päivä uuden kuvituksen myötä. ;)
2 kommenttia on "Keraaminen totoro ja blogipähkäilyä"
 1. Joo, vaihda vain nimi sellaiseksi kuin itsestä hyvältä tuntuu. Pääasia, että verkko-osoite pysyy samana, niin me lukijat löydetään :-)
  Minusta on kiva ajatus pitää kaikki yhdessä blogissa, itse tykkään lukea vaihtelevista aiheista, ei niinkään vain yhden aiheen blogeja.
  Voi että, miten IHANA Totoro!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saila! Täytyy miettiä tuote nimeä... Juu ei kannata verkko-osoitetta tässä vaiheessa vaihtaa kun lukijoitakin on kertynyt kivasti. :)

   Poista