sidebar-right h Kevättä kohti | Annukan Pörriäispuutarha

Top Social

Kevättä kohti

21 maaliskuuta 2015
Kevät on alkanut tänä vuonna aikaisin, vähän jopa on ahdistanut liian aikainen kasvukausi. Siitä huolimatta lumikellot sykähdyttää aina, ja kissojen ulkoiluriemua on ihana seurata! Elviira kerkesi kiivetä omenapuuhun ennenkuin kerkesin kissaakaan sanomaan, onneksi osasi hypätä alas parin metrin korkeudesta vaivatta.


13 kommenttia on "Kevättä kohti"
  1. Oi mikä komea puuma puussa! Meillä on vain muutama lumikello ilmestynyt, toivon että takatalvea ei tule kun tulppaanit yms. alkavat jo nostella päitään :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Joo, meillä myös näkyy pieniä alkuja tulppaaneista ja krookuksista. Pitääpä viskata männynoksia kasaan niiden päälle jos vaikka suojaisi pakkasilta. (Männystä tippui talvella himskatin iso oksa tykkylumien takia eli oksia riittää)

      Poista
  2. Minä kun luulin, että teillä on noin pörheitä pajunkissoja :)

    VastaaPoista
  3. Pelkäänpä pahoin, että takatalvi tulee vielä vierailemaan tulevaisuudessa? Liian aikainen kevät valitettavasti entoo yleensä viileää alkukesää, kuten usein on tapahtunut. Mutta nautitaan nyt näistä aurinkoisista päivistä täysin rinnoin ja murehditaan tulevia vasta sitten,kun ja jos ne ovat ajankohtaisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tylsä takatalvi. Mutta eiköhän se kevät ja kesä sieltä vielä oikeastikin tule, ei murehdita. :)

      Poista
  4. Sulokkuutta kahdensorttista. Toinen puussa, toinen maassa. Ihana Elviira ja ihana Lumikello.

    VastaaPoista
  5. Ihana kotileijona! Jossain toisessa blogissa oli puutarhatiikeri :D

    VastaaPoista