perjantai 23. tammikuuta 2015

itse haluamiaan -lista

Markus Kajon innottama Project maman hauska kirjoitus innoitti minutkin kirjoittamaan oman itse haluamiaan -listani:

1. Puutarhabloggaajana pakko sanoa ensimmäiseksi että haluaisin jo ensimmäisten kevään lumikellojen näkyvän lumen alta. Aurinkoa haluaisin myös nähdä, kiva kaveri jota tapaa liian harvoin näin talvella.

2. Haluaisin että päivässä olisi kaksi tuntia enemmän aikaa, yöhön myös kaksi tuntia enemmän unelle, jotta jaksaisin nuo päivän lisätunnit. Muutenkin haluaisin jaksaa päivät vähemmän lasittunein katsein.

3. Haluaisin pärjätä vähemmällä unella kuin yhdeksällä. Pääni taitaa luulla olevansa edelleen murrosikäinen kuin ei kahdeksan tuntia unta riitä sille.

4. Haluaisin että lapseni ei aina osuisi päälleni oksentaessaan.

5. Haluaisin ettei päiväkodin ilmoitustaululla olisi joka aamu aina yksi uusi tauti listattuna mitä talosta tänään löytyy. Torstaina listalla oli jo kihomadot, enterorokko ja parvovirus. Mitä teille tänään saisi olla?

6. Haluaisin pörröisen kissanpennun: syliin, kainaloon, sohvannojalle niskaan hurisemaan, ihan mihin vaan kunhan vain meille kotiin. ;)

7. Haluaisin jaksaa juosta kymmenen kilsaa putkeen.

8. Haluaisin voida syödä karkkeja ilman huonoa omaatuntoa.

9. Haluaisin syödä karkkia. Nyt.

12 kommenttia:

 1. Mukavat toiveet. Minä toivoisin talven loppua ja puutarhakauden alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Talvi alkaisi mullekin riittämään... :)

   Poista
 2. Hyvät toiveet! Minulle riittäisi palkallinen koko kesäajan loma...Hih....työnantajallani on vaikea aina ymmärtää pyytämiäni palkattomia istutusvapaitakaan:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi istutusvapaat on mullekin tuttuja! Ja ymmärrän kyllä toiveen koko kesän kattavasta lomasta! :D

   Poista
 3. Olipa hauska postaus.

  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Mahtava postaus. Olin jo unohtanut tuon ajan, jolloin toivoin, että lapset eivät aina osuisi juuri minuun oksentaessaan. Mä olen luopunut jo toiveesta pärjätä kahdeksan tunnin unilla. Yhdeksän riittää niukin naukin. Mä nukun yleensä kymmenen vähintään... Olen todennut, että mulla on keskiverto viisvuotiaan uni- ja ruokarytmi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! :D
   Hienoa että olet jo unohtanut tämän "oksenna toki päälleni"-ajan! Antaa toivoa että se aikanaan meilläkin jää unholaan... ;)

   Mullakin taitaa olla sisimmissäni viisivuotiaan uni- ja ruokarytmi, harmi vain että harvoin sitä rytmiä saa toteuttaa. ;)

   Poista
 5. Kunpa tosiaan voisikin syödä karkkia ilman alituista huonoa omaatuntoa.
  Ihana kuva kissasta tyynyjen välissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunpa vain voisikin. Pitäisi pitää kerran kuussa sellainen päivä jolloin herkuttelu on sallittua ilman huonoa omaatuntoa, ehkä se toimisi kun sen sopii itsensä kanssa.

   Kiitos, kuvan kisu on Elviira (kohta 4v.) vauvana. :)

   Poista
 6. Minäkin pääsen ensimmäistä kertaa odottamaan ja toivomaan, että lumikellot heräilisivät lumen alta. Ja ylipäänsä odotan kovasti näkeväni kuinka puutarha lähtee heräilemään keväällä, koska viime kesän aikana pääsin vasta ylipäänsä tekemään meidän mökin puutarhaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuo ensimmäisen kevään odotus on kyllä ihan mahtava fiilis! Itselläni on nyt jo kuudes kevät odotettavana! :D Aina se jaksaa sykähdyttää samalla tavalla. :)

   Poista