sidebar-right h Nyt se alkoi! | Annukan Pörriäispuutarha

Top Social

Nyt se alkoi!

11 toukokuuta 2012
Siis se tulppaanimeren kukinta! 
Ensimmäiset on jo kukassa, osa on vielä nuppuasteella.







14 kommenttia on "Nyt se alkoi!"
  1. Jee! Noi tokan kuvan tulput on mun suosikkeja. Ne näyttää jotenkin tähdiltä. Asuuko teidän naapurissa muumit vai mikä ihme tuo sininen talo on?

    VastaaPoista
  2. Kyllä nuo vaan on niin kauniita! Mulla edelleenkin kaikki tulppaanit vasta nupussaan. Saas nähä milloin ensimmäinen nuppu suvaitsee aueta :)

    VastaaPoista
  3. Kati, joo noi punaiset on kyllä upeat! Naapuri rakensi viime kesänä muumimökin lapsenlapsilleen. Vielä en ole muumeja itsessään talossa nähnyt. :D Tuo on kyllä upeasti rakennettu leikkimökki, päästiin kurkkaamaan viime kesänä sinne sisälle. Kaksi kerrosta, avautuvat ikkunat, venelakalla lakatut parketit ja portaat, kengät piti jättää ulkopuolelle... :)

    Kaisa, onhan ne! Odotan kovasti että loputkin aukeaisi, eiköhän sullakin ihan pian tulppaanit aukea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunista, kaunista!

      Ihanaa kun löysin tämän sinun blogisi, niin mukavaa luettavaa (kahlasin kokonaan) ja kauniita kuvia! Sain tosi paljon inspiraatiota ja kivoja vinkkejä hautumaan.

      Meillä on ihan alkutekijöissään kasvimaa ja kukkapenkit, vasta raivataan viime syksynä ostamamme 60-luvun talon pihaa.

      Poista
    2. Kiitos Inka ja kiva kun tykkäsit lukemastasi! Piristää päivää kun joku tykkää sepustuksistani ja kuvistani! :)

      Kävin kurkkaamassa blogiasi ja sehän vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta! Täytyy illalla lueskella tarkemmin paremmalla ajalla. Aivan ihana kissa sinulla! :)

      Poista
  4. Upeaa, tulppaaneissa on se hyvä puoli, että eri lajit kukkivat eri aikaan. Näin kukinnasta voi nauttia pitkään. Meilläkin tulppaanit kukkivat, ei merenä, mutta pikku lampena :), kuin ihmeen kaupalla myyrät ovat ohittaneet ne.

    VastaaPoista
  5. Ihania tulppaaneja! Tummanpunaiset ovat minunkin mielestä kauneimmat.

    VastaaPoista
  6. Mä en kestä ;aivan upeaa ja upeammaksi vielä muuttuu <3

    VastaaPoista
  7. Vau sulla on jo vaikka mitä! Kuvittelin syksyllä paljon sipuleita maahan piilottaneeni, mutta nyt niitä toivoisi olevan moninkerroin enemmän. Sulla taitaa olla tulppaaneitakin satoja?

    VastaaPoista
  8. Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Minäkin alan tuota toteuttaa kyllä ensi syksynä. Ajatuskin tulppaanimerestä tekee onnelliseksi.

    VastaaPoista
  9. Hah, mäkin bongasin muumitalon taustalta :D Ihana! Vautsi miten kaunis tulppaanimeri sulla on! Kyllä tuon takia kannattaa syksyllä nähdä vähän vaivaa. Iloa viikonloppuusi :)

    VastaaPoista
  10. Cheri, toivottavasti tosiaan kukkivat mahdollisimman pitkään! :)

    Saraheinä, näiden punaisten tulppaanien muoto on kyllä upea, väristä puhumattakaan!

    Katja, näin on! :)

    Pirkko, sanos muuta! Voiko näitä olla ikinä liikaa. Syksyllä istutin tuohon 205 tulppaania mutta nyt tuntuu että olisi pitänyt laittaa vieläkin enemmän. Tuossa alempi taso johon mahtuisi vielä toiset 205 tulppaania... :D

    Piia Anneli, suosittelen kyllä tulppaanimerta kaikille! Tulppaaneja ei vain voi olla koskaan liikaa...

    Tiina, muumimökki näkyy meidän olkkarin ikkunasta, aluksi olin hiukan järkyttynyt siitä miten voimakkaan värinen se on mutta nyt se on kyllä jo voittanut minutkin puolelleen... Iloista viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana blogi sinulla. Saan paljon ideoita omaan pihaani! Ostimme talon vuosi sitten, ja edelliset omistajat eivät ole todellakaan olleet mitään hortonomeja. Työnsarkaa on siis minulla edessäni, kun yritän kesyttää vuohenputkea olevan kallioisen rinnetontin..

    VastaaPoista
  12. Kiitos kovasti a_millia! Kiva kun sait inspiraatiota! :)
    Meillä oli kanssa hyvin ränsistynyt piha jota ollaan uudistettu ronskisti. Ja noita vuohenputkia, niitä löytyy valitettavasti meiltäkin...

    VastaaPoista