sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

OmaPiha 2012 messuterveiset


Kulutimme tänään viisi tuntia ja jalat puhki Helsingin messukeskuksen OmaPiha-messuilla. Siellä oli myös Forman sisustus-, oma talo- sekä mökkimessut. Pihamessujen puoli oli tänä vuonna tarjonnaltaan suppeampi kuin viime vuonna, se oli pienoinen pettymys. Muuten oli kyllä mukava ja onnistunut messupäivä. Ohessa monta kuvaa messujen annista:Koiramäen pajutalli oli tehnyt hauskan peikkometsän, 
varmasti hitti lasten keskuudessa kun näin aikuinenkin tykkäsi kovasti.

Messuilla oli yksi uusi kasvihuonemallisto esillä, Garden Villa

Kukkia oli paljon myynnissä, kojuja tosin oli paljon vähemmän kuin viime vuonna.


Tästä pihavajasta oli todella hyvä messutarjous,
saas nähdä olisiko tässä meidän tuleva pihavajamme/puuliterimme!
Ihastelimme myös tätä kiveystä, josko laittaisimmekin tämmöisen takapihan terassille? Jos vaan laittaisi kivet samasta väristä eli ei kaksivärisenä kuten kuvassa. Luonnokivilaatta vaaleana toki houkuttaa vaihtoehtona edelleen. 

Pictures from garden fair in Helsinki.

2 kommenttia:

 1. Kävin tuolla, mutta höh, minulta meni ihan ohi nuo kengät! Messut olivat pikku pettymys tänä vuonna, siksi haaveissani olisi käydä Tampereen messuilla, mutta saa nähdä tuleeko käytyä... Mukavaa ja keväistä pääsiäistä :), vaikkakin meillä päin oli viime yönä satanut lunta 5-10 cm....

  VastaaPoista
 2. Nämä kengät oli siinä vintage-parvekemallissa, siinä missä roikkui paljon helminauhoja kasveista. Hauska yksityiskohta! Mulle oli kans pieni pettymys pihamessujen pienuus.
  Mulla jää Tampereen messut käymättä kun lähdemme käymään äitini kanssa toukuussa Virossa Türin kukkamarkkinoilla. Tarttee säästää rahat sinne. ;)
  Iloista pääsiäistä sinullekin, toivottavasti aurinko paistaisi viikonloppuna!

  Meillä oli kanssa satanut lunta viitisen senttiä ja jouduttiin kolaushommiin...

  VastaaPoista