keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Pöllöt ♥

Keramiikkakurssin vetäjä jaksaa aina vitsailla että olinko siis maikkarilla töissä kun teen jatkuvasti pöllöjä! Olen tehnyt tähän mennessä kolme eri pöllöä ja tässä niistä yksi. Tämän tein pinterestin inspiroimana Yarn Bowliksi, eli lankakulhoksi. Kun teen virkkaustöitä niin laitan lankakerän tuohon kulhoon ja lanka kulkee nokan kautta. Vähentää lankarullaan tarttuvien kissankarvojen ja kissojen määrää puoleen! :D

13 kommenttia:

 1. Hauska ja kätevä idea lankakerän pitopaikaksi. Mulla vähän sama juttu, joku pöllö tarttis olla, kun muuten on karvaa kerä täynnä.

  VastaaPoista
 2. Se voi olla että meidän pikkuinen touhu-Elviira menee silti lankakerän perään vaikka se olisi pöllössä... :D

  VastaaPoista
 3. Voi,miten palon täällä onkaan puutarhajuttuja... Pitää oikein ajan kanssa tulla uudestaan katsomaan... T: www.kukkia.vuodatus.net

  VastaaPoista
 4. Näpsäkkä pöllö. Just ehdin miettimään, että kuinka rauhassa saat virkata kun jo lukiken että pöllökippo pitää kissatkin poissa ;)

  VastaaPoista
 5. Rosali: Tervetuloa lukemaan höpötyksiäni! :)
  Sinullakin näkyy olevan vaikka mitä blogissassi tutkittavaa! Täytyy käydä lueskelemassa myöskin ajan kanssa! :)

  Elämäni matkat, juu pöllön pitäisi pitää kissat loitolla. Tosin se sylissä kulkeva lanka on myös äärettömän mielenkiintoinen kisujen mielestä... ;)

  Cosmos ja pioni, kiitos! Idean tosiaan varastin pinterest-sivustolta. Oli niin mainio idea että oli pakko toteuttaa, äitinikin tilasi itselleen samanlaisen. :)

  VastaaPoista
 6. Ihana pöllö!! Mä haluaisin tilata sulta tuollaisen jos haluaisit tehdä toisen siellä kurssilla, ihan mahtava :)! Ja äärimmäisen käytännöllinen.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Satu! ♥
  Miksipä en tekisi sulle pöllöä! Menee valitettavasti vain syksyyn kun tänään on kevään viimeinen kurssi-ilta. Syksyllä jatkan taas. :)

  VastaaPoista
 8. Pitääpä yrittää muistaa muistutella sitten syksyllä :)

  VastaaPoista