tiistai 14. helmikuuta 2012

Terassihaaveita, osa 2

Kuva Better Homes and Gardens
Lisääntyvä valo saa haaveilemaan keväästä ja terassin valmiiksi rakentamisesta. Pähkäilen kovasti että minkä tyylin valitsisin terassin 
neljään kukkapenkkiin. Vaihtoehtoina olisi cottage garden, välimerellinen 
(miten ihmeessä tämän toteuttaisi suomessa?) tai trooppinen (tai tämän??). 

Yläpuolen kuvassa on ihana tunnelma, samanlaiset kukkapenkin kiveykset 
on meille tulossa. Kelpaisi kyllä tuo laatoituskin. :)

Alla pari muuta ideakuvaa:
Kuva HGTV
Vaalea kiveyskin voisi olla hieno...

Tässä olisi hienon värinen puulaudoitus. Mistäköhän materiaalista tuollaisen saisi suomessa aikaiseksi?Hyvää ystävänpäivää blogiystävilleni ja lukijoilleni, kiva kun kävit! :)

3 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia. Varsinkin tuo kakkos kuva, näyttää niin rauhoittavalta puutarhan sopukalta lepotuoleineen ja luonnonkivi laattoineen. Kivet on puutrhassa persoonallisia ja kauniita, tykkään. Mulla on myös suunnitelmissa rakentaa ensi suvena pihalle joku pieni polku noista liuskekivi laatoista ja pellonreunasta bongattu "järkäle" olisi mukava saada kulmalle myös, mutta siihen tarvittais jo kaivurin apua..

  Terssilaudoituksen väriä pystyy muuttelemaan aika hyvin jo noilla väritetyillä puu-öljyillä joissa on monia vaihtoehtoja. Ja onhan niitä monenlaisia puulaatu vaihtoehtojakin tarjolla, lämpökäsiteeltyä, komposiitti, lehtikuusta ja perus kyllästettyä. Mukavaa jäädä seurailemaan millainen ihanuus teidän pihalle valmistuu.

  Hyvää Ystävänpäivää ja kivaa kevättä
  t. Hanna

  VastaaPoista
 2. Terassihaaveita minullakin! Keskimmäisessä kuvassa kiva tunnelma. Viimenen kuva: vähän tuon väristä lautaa on meidän nyt olemassaolevissa terasseissa. Puu on kaiketi kyllästettyä puuta, mutta ei sitä perusvihertävää. Ja kuten eka kommentoija sanoi: puuöljyllä saa sävyjä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommenteistanne Hanna ja Vilma! Voi olla että kiveyksen värissä tulee budjetti vastaan, saas nähdä mihin väriin päädytään. Terassilaatoitus ois kyllä kiva olla tuollainen esimerkin värinen. Haluan myös tuollaiset portaat siihen laskeutumaan kiveykselle. Tulisi jo kevät! :D

  Hanna, meillä on kans yksi iso melkein metrin halkaisijaltaan iso järkäle pihassa ja se on mun ehdoton suosikki! Kuorma-autolla pojat toi ison läjän kiviä, sais tuoda toisenkin kuorman... ;)

  Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista