tiistai 15. marraskuuta 2011

Talvikasvit kuistille ja korttiaskartelua

Laitoin jo jokin aika sitten talvikasvit kuistille talvea odottamaan. Syklaamikin vielä jaksaa kukkia, sen tilalle vaihdan jossain vaiheessa kanervan pakkasten tultua. 


Pihatyöt on tältä vuodelta pientä viimeistelyharavointia vaille valmiit. Kasvimaakin tuli vihdoin siistittyä. Muutaman auringonkukan jätin vielä pystyyn kun niissä on jäljellä siemeniä linnuille. 


Ajatukset harhailevat tulevassa keväässä talven tulosta huolimatta. Työkaverillani olisi myytävänä monexin kahdeksan neliön kasvihuone lasi-ikkunoilla. Kyllä houkuttaisi! Jos siihen muuraisi tiilistä sokkelin...
 
Viikonloppuna kuvaamisen lisäksi askartelin hieman erilaisen isänpäiväkortin. :)


Mukavaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

 1. Kiva on tuollaisesta sisääntulosta astua sisälle. Ei uskos että on jo marraskuun puoliväli.Ainakin täällä meillä on tähän aikaan ollu viime vuosina lunta.
  Mukavaa joulun odotusta sinne...

  VastaaPoista
 2. Ei kyllä uskoisi tosiaan että on jo marraskuu näin pitkällä. Viimeisenä kahtena vuotena on tosiaan meilläkin täällä Nurmijärvellä ollut lunta tähän aikaan.
  Iloista joulunodotusta sinullekin! :)

  VastaaPoista
 3. Hei kaikki Puutarha Ystävät!
  Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

  Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

  Kaunis, talvinen ruukkupuutarha sinulla kuistillasi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Karoliina ja ihana idea listata blogit kasvuvyöhykkeiden mukaan! Kävin lisäämässä blogini listallesi! :)

  VastaaPoista