torstai 21. lokakuuta 2010

Tekemättömiä töitä


Näin ensimmäistä kertaa unta rikkaruohoista. Unessa rikkaruohot olivat metrinkorkuisia ja niiden rungot olivat viiden sentin paksuisia. Istuttamani sammalleimut lensivät kitkennän mukana pois paikoiltaan. Onneksi se oli vain unta, en kyllä tiennyt stressaavani näin paljon rikkaruohoista!

Ehkä tämä johtuu töistä jotka olisi hyvä tehdä ennen pakkasia. Kuvassa näkyvän kivipengeryksen teko jää suosiolla ensi vuoteen. Tähän olen suunnitellut isoa kaarevaa kukkapenkkiä jonka syvyys olisi noin metrin ja pituus arviolta 10 metriä tuleville kiviportaille asti. Tässäkin kohden kasvaa vielä pelkästään rikkaruohoja. Kukkapenkki ja pengerrys on kasvihuoneen lisäksi listalla ensimmäisenä ensi kevään hommista. 

Pihalla odottaa iso kasa haketta joka pitäisi levitellä tuija-aitojen juurille ennen talvea, toki sitä ennen pitäisi kitkeä kaikki pahuksen rikkaruohot pois hakkeiden alta.

Toisaalta onneksi kohta tulee talvi niin ei tarvitse miettiä rikkaruohoja vähään aikaan, voin sen sijaan keskittyä tulevien kukkapenkkien suunnitteluun ja tulevan kevään odotukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti