tiistai 19. lokakuuta 2010

Häät 2.10.20102.10.2010 vietimme syyshäitämme. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja oli yllättävän lämmintä. Onneksi, sillä olin suunnitellut potrettikuvaukset ulos, veljeni toimiessa kuvaajana. En ollut edes varautunut sisäkuvauksiin, mikä sinäänsä oli melkoista arpapeliä kun syksyn kelit yleensä on melko epävarmat.


Heinäkuussa saimme mieheni kanssa idean, että mitä jos yllätettäisiin sukulaiset ja ystävät hääkutsulla. Nopeasti saimme tehtyä kutsukortit, kirkko ja juhlapaikkakin oli sopivasti vapaana. Cateringiä metsästettiin vähän pidempään, lopulta päädyimme paikalliseen Nurmijärven juhlapalveluun jonka tarjoilut osoittautuivat parhaimmaksi mahdolliseksi valinnaksi, vieraatkin kehuivat kovasti. 


Koristelut tein itse ja juhlavalot eli pienet vihreät paperilamput tilasin netistä. Virittelimme tavalliset jouluvalot seinältä toiselle joihin pallot sitten kiinnitimme. Hiukan aiheutti jännitystä kun postilla kesti puolitoista viikkoa saada lähetys perille! Tietenkin olin jättänyt tilauksen viime hetkeen... Pöytäkukissa käytin oransseja ja punaoransseja germinejä, lyhtykukkia ja vihreinä kasveina pikkutalviota sekä taponlehtiä äitini pihalta. Muutamaa muutakin vihreää lehteä käytin asetelmissä mutta niiden nimet olen autuaasti unohtanut. Äitini teki muutamat kauniit koriasetelmat sammaleesta, ruusuista, hortensioista ja valkoisista krysanteemeista. Pöydissä koristeina oli koristekiviä, osa ikeasta osa itse kerättyinä ja paikkakorttien virkaa hoitivat kävyt. Servietit taittelimme sydämen muotoiseksi. 


Itse juhla ja päivä kokonaisuudessaan onnistui täydellisesti! 

2 kommenttia:

 1. Onpa kauniit koristelut! Persoonalliset ja juhlalliset.

  Omat häämuistot tulvivat mieleen, vaikka tyyli oli eri :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)
  Syksystä oli helppo ja hauska löytää ideoita sekä värejä teemaan. Vihreä oli päävärinä koristelussa (puvusta lähti se idea) ja oranssi plus muut syksyn värit sitten lisänä.

  Suklaakakkukin kävi väreiltään oikein hyvin teemaan, puhumattakaan että se oli aivan mahtavan hyvän makuinen!

  VastaaPoista