lauantai 27. huhtikuuta 2013

Valkovuokkojen aikaan


Jokin aika sitten olin surullinen kun luulin että valkovuokot eivät kerkiäisi kukkimaan synttäreilleni. Kerkesivät ne sitten kuitenkin! :DLaitoin tänään omenapuuhun uuden linnunpöntön. Viime vuonna laitoin ensimmäisen linnunpönttöni ja siihen muutti kirjosieppo. Tänä vuonna taitaa olla taas kirjosieppo siinä asukkina. Saas nähdä kuka kelpuuttaa tämän uuden pöntön pesäkseen! 

9 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut syntymäpäivän johdosta!
  Valkovuokot kukkivat ihan sinua varten, meillä on vasta nuppuja.
  Hieno lintukoto, siinä taitaa olla lämmityskin kun savupiippu katolla :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Cheri! Virallinen syntymäpäivä oli toissapäivänä, tänään vietettiin kakkukekkerein. :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on jännittävää aikaa! Ensimmäisiä kirjosieppokoiraita odotellaan täälläkin, ristiriitaisin tuntein. Kun sinitiainen on jo alkanut tehdä pesää siihen pönttöön, mihin kirjosieppo aina asettuu, niin sen tietää että tulee häätö. Mutta se on osa tätä luontoa.
  Hyvää syntymäpäivää, myöhästyneet onnittelut! Oiva idea napata valkovuokkoja sisään. Täällä ei vielä näy vuokkojen lehdetkään.

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! Mullakin on yksi linnunpönttö terassilla menossa puuhu, mutta enhän mä edes tiedä minlälaiselle linnulle se on tarkoitettu ;)

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet onnittelut myös täältä Satupuutarhasta! Aamulla kiertelin penkkejä ja huomasin, että sinivuokot on juuri nupullaan. Pian kukkivat jos sää pysyy tällaisena aurinkoisena.

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet synttärionnittelut! :)
  Minäkin näin tänään ensimmäiset valkovuokkomeret, enkä meinannut uskoa silmiäni. Kevät oli niin kovin myöhässä vielä pari viikkoa sitten ja nyt luonto on harpannut sen eron jo kiinni.

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi ja ihania kuvia sinulla. Tervetuloa käymään meilläkin http://piparkakkutalossa.blogspot.fi/

  VastaaPoista