keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kukkivia

9 kommenttia:

 1. Ihana tuo eka. Sullahan oli mielettömästi krookuksia viime vuonnakin! Mä istun vaan töissä kiinni koko ajan. Täytynee munkin mennä välillä kuvaamaan :)

  VastaaPoista
 2. Joo tuo eka on mun suosikki! Niitä on vain tämä yksi ja ainut. Täytyy syksyllä hommata näitä lisää ja istutella pitkin poikin etupihaa. :)
  Nyt pitäisikin ottaa kuva etupihasta että mihin näitä mahtuisi istuttelemaan, vielä on paaaaljon paikkoja krookuksille! :D

  VastaaPoista
 3. Niin kauniita! Ekat sipulikukat on jotenkin erityisiä, kun muiden kasvien kasvu on vasta alkutekijöissään.

  VastaaPoista
 4. On ne vaan kauniita nämä kevään kukkijat.

  VastaaPoista
 5. Googlasin "puutarhablogi" ja löysin sut siitä ekalta sivulta hakutuloksissa! Muutan kk:n päästä ja uudessa rivitalokodissa on pieni piha, tosin vaikea varjoinen se on.. Etupihalla on pieni kuisti, johon mahtuu jotain ja nyt sitten googlailen, että mitä kaikkea voisin oikein tehdä ja laittaa. Nää on niiiin ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 6. Googlasin "puutarhablogi" ja löysin sut siitä ekalta sivulta hakutuloksissa! Muutan kk:n päästä ja uudessa rivitalokodissa on pieni piha, tosin vaikea varjoinen se on.. Etupihalla on pieni kuisti, johon mahtuu jotain ja nyt sitten googlailen, että mitä kaikkea voisin oikein tehdä ja laittaa. Nää on niiiin ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa Riikka että eksyit tänne! Jännää että blogini nousee noin ylös hakulistauksissa! Asettaa hiukan paineita tälle päivitystahdille, ääk! :D
   (Pieni aikavaras takiainen vaatii niin paljon huomiota että pihatöille on silloin tällöin puolisen tuntia aikaa vain...)

   Onneksi olkoon rivariin muutosta, oma piha on kyllä ihan parasta!
   Oletko keskiviikkona duunissa kun tulen käymään? Haastattelen sua tuosta pihastasi silloin lisää. :)

   Poista