maanantai 1. lokakuuta 2012

Pientä julkisivuremonttiaSaimme muutama viikko sitten valmiiksi talomme julkisivuremontin etupihan puolelta. Työtä meillä riittää remonteissa joten jätettiin loput talon julkisivuista tehtäväksi ensi vuonna (takapihan puoli). Nyt on vuorossa saunan, pesuhuoneen, pukuhuoneen ja pikkuvessan remontti. Tuli motivaatio saada nämä tilat kiireesti valmiiksi ennen vauvan tuloa. 


Maalasimme autotallin oven, ulko-oven, ikkunanpielet ja muut tummat puuosat paremmin keltatiilisen talomme sävyyn sopivalla hyvin vaalean hiekan sävyllä. 
Autotallin puuosat vaihdettiin kokonaan uusiin paneeleihin ja myös ulko-oveen vaihdoimme kirkkaan lasin alkuperäisen 70-luvun keltaisen kuviolasin tilalle. Nyt eteiseemme tulee enemmän ja puhtaamman sävyistä valoa.

Vanhemmiltani Italiasta tuliaiseksi saama kylttikin pääsee nyt hyvin esille ulko-ovessamme.

Sokkeliin valitsimme pinnaksi luonnollisen ruskean Yki Aitokiven. Taisi Leevi olla inspiraationa talomme väritykselle... :)

10 kommenttia:

 1. Kyllä valkoinen väri tekee ihmeitä! Todella raikas tuli julkisivusta!

  VastaaPoista
 2. Huomattavasti raikkaanman näköinen, kaunis talo.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Tiina ja Seija! Olen itse myös hyvin tyytyväinen muutokseen! :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä ne vaaleat sävyt piristävät kummasti:)

  VastaaPoista
 5. Hienosti suunniteltu ja toteutettu muutos. Mulla myös toiveena ensikeväänä autopaikan ja sisääntulon siistiminen kiveyksellä. Saas vaan katsoa,josko on kunto silloin senverran kuosissa,että jaksaa moiseen urakkaan ryhtyä.

  VastaaPoista
 6. Vaalea väri kirkastaa kummasti talon ilmeen! Sisääntulo tuli kutsuvammaksi :) Tänä kesänä meillä myös ns. autotallin (ei käytetä tallina) ovi uusittiin valkoiseksi, kun kaikki muutkin ovet ovat jo valkoisia.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Pioni, Katja ja Tarja!

  Kiveys olisi mulla kanssa haaveena tuohon etupihallemme, vanha betonilaatoitus on vain aika hirveä. Noh, sekin tehdään vielä aikanaan. :)

  VastaaPoista
 8. Vau, kaikki niin upeasti valokäsittelyn saanutta. Leevi todellakin sopii mainiosti kuvaan ja tuo kissakyltti on hieno!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Pirkko! On se jännä mitä vaaleilla sävyillä saa aikaiseksi!
  Monesti olen Leeviä sanonut hyväksi sisustuskissaksi kun se sopii väriltään niin moneen paikkaan... :D

  VastaaPoista
 10. Talon ilme muuttui valtavasti, pimeydestä valoon.

  VastaaPoista