sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Syyskuu

Syyskuu. Alkava syksy. Aurinkoa, sadetta, kirpeitä aamuja, usvaa, flunssaa, omenoita, voimakkaita värejä.

Syyskuussa hyödynnetään omenoita ahkerasti, keitetään omenamehua, kuivataan omenarenkaita, tehdään omenasosetta ja omenamurupaistosta.

Syyskuussa alkoi taas keramiikkakurssi, uusia ideoita olisi pää täynnä, saas nähdä miten saan ne esineiksi asti...

Seitsemänviikkoiset Jade ja Tipi saavat nyt olla vapaasti koko talossamme, aiemmin olivat päivät ja yöt pentuhuoneessa. Leikkikenttä on nyt iso ja tutkittavaa löytyy ihan kauhiasti. Näissä kuvissa pelleillään keittiössä. :)


11 kommenttia:

 1. Pennut ovat kasvaneet ihan hirveästi.

  Itse odottelen vielä omien omenoiden kypsymistä,mutta kauaa ei pitäisi enää mennä,että pääsee omenaherkkujen kimppuun :)

  VastaaPoista
 2. Juu nämä mussukat kasvavat ihan hurjaa vauhtia! Jo alkaa hiukan hirvittämään kun pentujen luovutusikä lähestyy. Vielä viisi viikkoa saan nauttia kuitenkin molempien seurasta. Ensimmäisenä lähtee Tipi uuteen kotiin Espooseen, sen jälkeen Jade on meillä vielä nelisen viikkoa koska hän lähtee Saksaan asti ja joutuu olemaan rabies-rokotuksen takia karanteenissa. Parempi myös että saa kasvaa noin nelikuiseksi ennen pelottavaa lentomatkaa.

  Meillä on myös toisessa omenapuussa omput kypsymässä vasta, ne ovatkin tosin jotain myöhäisempää lajiketta. Tässä toisessa jossa omenat on jo valmiit riittäkin kerättävää! Tänä vuonna tulee valtavasti omppuja!

  VastaaPoista
 3. Taas niin kauniita ja aurinkoisia kuvia! Pikkuiset kasvavat ja, snif, lähtevät maailmalle.

  VastaaPoista
 4. Kaunis tuo keraaminen kukka! Ihanat kissavauvat <3 Puspuspus!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Cheri! Ja snif tosiaan, miten sitä näistä muruista pystyy luopumaan?

  Kiitos Tiina! :)

  VastaaPoista
 6. Kisuleille silityksiä!

  Laitathan töitäsi sitten näytille? Itse päätin pitää runsaan 10 vuoden keramiikkaharrastuksen jälkeen ainakin vuoden tauon ja kokeilla välillä jotain uusia "lajeja"...

  VastaaPoista
 7. Silitykset viety perille! Hurinat tuli vastaukseksi! :)

  Juu laitan töitä esille tänne sitten, olettaen että ne onnistuu... ;)
  Mulla alkaa vasta toinen vuosi keramiikkakursseillä käyntiä. Kahden päivän hopeasavikurssille ilmoittauduin myös, viime syksynä kävin ensimmäisen kerran, täytyypä muuten esitellä tekemäni pöllökoru täällä myös! :)

  VastaaPoista
 8. Voihan söpöiset pennut. Minäkin olen menossa keramiikkakurssille, mutta ihan noviisi kun vain ihan pienesti olen kokeillut. Kuinkahan mun käy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sun käy! Keramiikka on siitä kivaa että yleensä opettajalla on ideoita mitä tunnilla toteuttaa jos itsellä sattuu olemaan pää tyhjänä ideoista (mikä mulla on varsin usein) ja ope näyttää ja neuvoo tekniikoissa. Keramiikka on hyvin rentouttavaa puuhaa! :)

   Poista
 9. Ihanaa on kissanpojan elämä! Syksy on tuonut tosiaan viileät säät. No, mukavampihan on ulkona puuhastella, kun ei kuuma tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vielä on ihan mukavat ulkopuuhastelukelit! :)

   Poista