tiistai 25. syyskuuta 2012

Keramiikan viemää (vai pöllöjen?)

Tämmöinen on mulla nyt viimeisimpänä työn alla. Tästä olisi tarkoitus tulla seinäkoriste lapsemme seinälle. Pöllön alle laittan oksan josta roikkuu keraamisia lehtiä, ne on vielä tekemättä. Saas nähdä miltä lopullinen työ näyttää! :)

16 kommenttia:

 1. Ihana :) Tämän haluan nähdä valmiina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmasti laitan kuvaa kun saan valmiiksi. :)

   Poista
 2. No nyt ainakin näyttää todella lupaavalta :)

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava pöllö. Kuinka olet työstänyt hienon työsi? Odotan mielenkiinnolla työsi valmistumista.

  Kruunuvuokko Puutarhan lumosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mun täytyykin ensi viikon tiistaina keramiikkakurssilla tehdä pienempi vastaavanlainen pöllö ja kuvata työvaiheet. Siten on ehkä helpoin selostaa työvaiheet! Eli viikon päästä luvassa keramiikkapostaus työohjeineen!

   Poista
 4. Upea. Alkoi aivan sormet syyhytä saveen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Cheri! :)
   Saveen voi jäädä koukkuun, varoitan. ;)

   Poista
 5. Onpa hieno! Kerro vähän sen tekemisestä, jos viitsit. Ja valmiina on kiva nähdä tuo kuvissa myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henkkumaaria! Joo lupaan kertoa pöllön tekemisestä. Kuvaan tosiaan ensi viikon tiistaina työvaiheet pienemmällä vastaavalla pöllöllä ja teen sitten postauksen aiheesta keskiviikkona! :)

   Valmiin työn kuvia on luvassa siinä kolmen-neljän viikon päästä kun saan kaikki palaset lasituksesta. Näissä on niin monta työvaihetta ja kurssi vain kerran viikossa niin siinä kestää harmillisen pitkään... Eilen laitoin tuohon enkopi-värityksen jonka jälkeen pöllö raakapoltetaan. Seuraavalla kerralla laitan siihen rautaoksidia uurteisiin ja kirkkaan lasitteen päälle jonka jälkeen se lasituspoltetaan. Sitten samat työvaiheet odottaa koristeeseen kuuluvia lehtiä jotka tein eilen. Nyt ne ovat kuivumassa ja ensi viikolla sitten menivät raakapolttoon.

   Valmiista työstä lupaan myös lisää kuvia valmiin vauvanhuoneen kera, kunhan saan sen ensiksi remontoitua loppuun, siinä voi mennä muutama kuukausi vielä... ;)

   Poista
 6. Hieno koriste tulossa. Näytähän valmis työ myöhemmin. Tykkään kovasti keramiikasta, vaikka en itse osaakaan. Alan ehkä tehdä betonijuttuja pihaan ensi kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vilma! Varmasti näytän työn valmiina!
   Keramiikassa on se kiva puoli että sitä voi mennä tekemään esim. kansanopistojen kursseille vaikkei aiemmin olisi tehnytkään, se on myös helppoa ja hauskaa!

   Betonijutut on kanssa kivoja, olen kerran tehnyt yhden ruukun pihalle, voisinkin sen kuvata heti kun vain olisi valoisa päivä kuvata pihalla. Olen laittanut kuistille syyskasvit ja olisi kiva saada niistä kuvat otettua. Auringonvalo tekisi kuville ihmeitä. :)

   Poista
 7. Todella kaunis! Olet taitava!
  /cosmos

  VastaaPoista
 8. Veikeä pöllö, sopii hyvin lastenhuoneeseen :) Oletko kaulinnut pitsiliinoista nuo pinnat?

  VastaaPoista