tiistai 29. toukokuuta 2012

Haasteiden purkua, osa 1Olen saanut useita kivoja haasteita joita alan nyt purkamaan, uusimmasta vanhempaan järjestyksessä tällä kertaa!11 kysymystä ja 11 vastausta
Sain hauskan haasteen Tiinalta. Siihen kuuluu vastata 11 kysymykseen, keksitään uudet 11 kysymystä ja lähetetään tunnustus eteenpäin 11 blogille. Koska olen näissä haasteissa niin kovasti jäljessä niin tällä kertaa en laita eteenpäin vaan vastaan vain Tiinan kysymyksiin. 

1. Milloin olet onnellisimmillasi?
Istuessani illalla kissa sylissä terassilla kuunnellen linnunlaulua touhukkaan pihatyöpäivän päätteeksi.. 

2. Millä alalla työskentelet?
Tätä vastausta mietin kovasti että mitä vastaan kun olen halunnut pitää työni ja blogin täysin erillään toisistaan. Mutta mitäpä se haittaa sanoa mitä teen: olen töissä yhdessä isossa mediatalossa Helsingissä ja tekemissä nettisivujen kanssa... 

3. Pidätkö työstäsi?
Työni on luovaa ja välillä stressaavaa, sanotaan että välillä pidän ja välillä en. Myönnän että tulee haaveiltua uranvaihdoksesta aina välillä...

4. Mikä oli lapsuuden haaveammattisi?
Halusin joko meribiologiksi tai gorillatutkijaksi. Tai Disneylle animaattoriksi! 

5. Onko sinulla kesälomasuunnitelmia?
Olla kotona, tehdä pihatöitä, kerätä mustikoita, käydä uimassa ja olla kotona toivottavasti heinäkuun puolivälissä syntyvien kissunpentujen kanssa.

6. Asutko unelmiesi talossa?
Tämän hetken unelmatalossa kyllä. Tulevaisuuden haave olisi talo pellonreunasta maaseudummalta jossa olisi vanhoja rakennuksia pihapiirissä. Kivijalkanavetta olisi kiva, voisin tehdä siitä studioni... Taloon haluaisin orangerian ja siihen huoneeseen takan. Se toimisi samalla kasvihuoneena, studiona ja oleskelutilana... :)

7. Onko sinulla kesämökkiä?
Omaa ei ole mutta anopillani on ja siellä ollaan vierailtu muutamia kertoja vuodessa.

8. Mitä puutarhasuunnitelmia sinulla on tälle kesälle?
Hehee, mitä minulla ei olisi! Nurmikot pitää tehdä valmiiksi, takapihan kukkapenkit valmiiksi, pihavaja rakentaa, hoitaa kasvimaata ahkerasti, istuttaa parit kasvivyöhykkeet tonttimme laidalle, hoitaa etupihan istutuksia ja laittaa sinne lisää kasveja sekä siirtää joitain kasveja toisaalle paremmille paikoille. Kaariporttiakin olen suunnitellut autopaikkamme viereen, joko ruusuilla tai jollain muulla köynnöskasvilla. Niin ja tietenkin rakentaa kissatarha!

9. Kesän paras maku?
Mansikka ja tuoreet herneet ja oman maan avomaankurkut!

10. Onko yöpöydälläsi keskeneräinen kirja?
Kesken on Kaarina Davisin irti oravanpyörästä... :)

11. Oletko jo tehnyt kasvihankintoja tänä keväänä?
Juu, Türin kukkamarkkinoilta tuli hamstrattua yhdeksän kasvia joista meinaan tehdä oman postauksen tässä ihan pian. 

4 kommenttia:

 1. Oijoi, kissanpentuja! Ihanaa!!

  Mukavia haaveita ja suunnitelmia sinulla : )

  VastaaPoista
 2. Kiitos Inka! :)
  Juu, nyt on jännät ajat meneillään! Kaksi viikkoa sitten meillä oli hurmaava siperiankissakolli Amur kylässä Elviiran luona ja nyt jännätään että onko Elviira tiineenä. Noin viikon kahden päästä pitäisi alkaa näkyä merkkejä tiineydestä. :)

  VastaaPoista
 3. Kovin lohdullista, että projekteja on sullakin kun välillä tuntee itsensä hiukan öh.. erikoiseksi, näiden puutarhajuttujen kanssa :)
  Ja kaunis blogipohjasi taisi myös saada nyt selityksen...

  VastaaPoista
 4. Pirkko, tuossa yksi päivä ajattelin ääneen että odotan aikaa kun pihani on valmis. Totesin sitten samaan lauseeseen heti perään että silloin kyllä keksin varmasti jotain uutta projektia ja muuttelen vanhoja että eiköhän niitä projekteja aina keksi jostain! Eihän puutarha koskaan voi olla valmis! :D

  Kiitos blogipohja-kehusta. :)

  VastaaPoista