tiistai 3. huhtikuuta 2012

Messulöytöjä

Kirjoja en vain voi vastustaa, varsinkaan puutarhakirjoja! Tällä kertaa 
pihamessuilta lähti mukaan Susanna Widlundhin ja Jan Servinin kirja Varjokasvit 
sekä Hilary Thomas & Steven Woosterin The complete planting design course -kirja.

Ostin kaksi syysleimupakettia jossa kummassakin kuusi juurakkoa, paketin punaisia ruostekukan mukuloita ja seitsemän juurakkoa erivärisiä päivänliljoja.
Päivänliljat istutan lumien sulettua ja maiden lämmettyä autopaikan viereiseen kukkapenkkiin. Siellä on tällä hetkellä pihan vanhoja alkuperäisiä keltaisia päivänliljoja. Siirrän muut kasvit siitä kukkapenkistä muualle, esimerkiksi jaloangervot sopivat hyvin yhteen takapihan uusista kukkapenkeistä. 

Tämä kuva Wandasta ei liity mitenkään messuihin, sattuipahan vaan poseeraamaan kameralle sopivasti. :)

Tämä ihana tyynynpäällinen oli löytö forman sisustusmessujen puolelta Loftiksen myymälästä. Tyyny on malliltaan woodland cushion collection by Darling Clementine. 

kuva: loftis
Ostin myös Lisa Jonesin Olaf owl -tyynynpäällisen mutta se tulee postissa kun oli päässyt messuilta loppumaan.
Viimeisenä mutta isoimpana, tilattiin Vivarin puutarhavaja! Toimitus on toukokuun lopussa, sitä ennen keritään hyvin tekemään pohjat valmiiksi. 

I bought two books from the garden fair last weekend. I also bought twelve roots of garden phlox, seven roots of day lilies and 15 bulbs of red crocosmias. The owl-pillow is from woodland cushion collection by Daling Clementine. I also bought Lisa Jones's Olaf Owl -pillow. And last but not least, we bought a garden shed! It will be shipped in the end of may so we have enough time to do the ground work before that.

9 kommenttia:

 1. Miksi en tiennyt että sulla on blogi! Syyhy iskee puutarhapeukaloon. Ihana tuo toinenkin tyyny, pöllöt on niin kuumaa kamaa nyt :D

  Mun blogi on täällä: http://mieteen.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Hauskaa Satu, tervetuloa lukemaan! Täytyy mun lukea ajan kanssa tuota sun blogiasi, vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta! Pöllöt on ihan must! :D

  VastaaPoista
 3. Oon vasta aktivoinut tuon blogin uudestaan, se oli kaksi ja puol vuotta kuolleena, joten ei siellä paljoa postauksia vielä ole :)

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva löytö tämä sinun blogisi. Tykkään itsekin puutarhanhoidosta sekä kissoista. Omaa ei tosin enää ole allergian vuoksi. Ja minun puutarhani ovat parvekkeella ja mökillä :) Valokuvauksen lisäksi harrastan myös keramiikkaa, tosin 10 vuoden harrastusrupeaman jälkeen alkaa ideamoottori jo vähän yskiä ja olen ajatellut pitää savitöistä sapattivuoden...Jäin lukijaksesi! Jos ehdit, poikkea joskus myös Mielen Lumoon, olet tervetullut. http://mielenlumoa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Ihanat nuo tyynyostoksesi. Isoa ostosta varmasti täällä sitten esittelet....
  Mä en ole tiennyt, että ruostekukkaa on myös punaisena, kummastelin vain kun ostin Unkarista ruostekukan näköisen punaisen kukan siemeniä, hih. Kissalla hyvä poseeraus, kannatti kuvata :)

  VastaaPoista
 6. Toi ruostekukka on tosi kiinnostava ja haluaisin sitä itsellekin. Ostin ison määrän piononsiemeniä. Jännä nähdä miten ne lähtevät kasvamaan.

  VastaaPoista
 7. Mukavan näköisen vajan olette ostaneet. Meillekin tulee sellainen jossain vaiheessa. Myös puutarhakirjoja on tullut haettua- kirjastosta lähinnä. Aihepiiri taitaa meillä olla hieman erilainen.

  VastaaPoista
 8. Heips! Blogistani löytyy jotain sinullekin. :)

  VastaaPoista
 9. Oi joi kiitos Vaahteramäki! Jopas piristää mieltä! :D
  Lupaan tehdä aiheesta postauksen pääsiäisenä! Vaatii ajatustyötä vastata näihin kysymyksiin... :)

  VastaaPoista