tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kevät on täällä sittenkin!

Vielä aamulla meinasi toivo mennä. Maa oli peittynyt yöllä sataneeseen lumeen, ei innostanut edes kuvata tilannetta. Nyt maisema on ihan erinäköinen ja lunta on sulanut päivän aikana todella paljon! Etupihammekin on jo melkein kokonaan sula ja uusia sipulikukkien alkuja on paljastunut lumen alta. Alempaa kuvaa kun katsoo tarkkaan voi nähdä tulppaaneja takapihan kukkapenkistä kasvamassa! Näitä istuttelin syksyllä parisensataa kappaletta, kukintaa odotellessa... :)

7 kommenttia:

 1. Jes! :) Kyllä meidän nyt kelpaa. Ei muuta kuin hommiin! :D

  VastaaPoista
 2. Wou... tuo sipuleiden määrä syksyllä... Olet ollut todella ahkera, ja kelaa mikä ihana kukkaloisto sua odottaa kohta! Ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Viikonloppuna olen niiiiin pihalla! Ihanaa säätäkin ovat luvanneet viikonlopuksi, toivottavasti pitää paikkansa. :)

  VastaaPoista
 4. Jep,toivottavasti säätiedotus pitää viikonlopun osalta paikkansa :)

  Täällä oli taas aamulla maa valkoisena ja tuntuu,että pari päivää on tullut vettä ja räntää lähes taukoamatta. Siihen päälle vielä kova tuuli,niin eipä juurikaan ole ollut halua mennä pihaan rapsuttelemaan.

  Minä ja ahkera nuorimmaiseni istuttelimme myös parisensataa tulpunsipulia syksyllä ja ainakin osa niistä jo kurkistelee maasta.

  VastaaPoista
 5. Katja, teillä on sitten myös odotettavissa mahtavaa kukintaa! :)
  Lämpimät kelit saisivat kyllä nyt tulla!

  VastaaPoista
 6. Oooh miten paljon tulppaaneja! Vitsi oot kyllä reipas puutarhuri. Sunnuntaiksihan luvataan lämmintä ja aurinkoista :)

  VastaaPoista
 7. Satu, näitä tulppaaneja oli ihana istutella kun oli kevät mielessä! Ja nyt ne jo kasvaa! Jee! :)

  VastaaPoista