sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ihan pihalla. Vihdoinkin!


Vihdoinkin päästiin pihatöihin! Siivosin etupihalta syysleimujen vanhoja oksia, nypin rikkaruohoja, poistin pensaiden juurilta havuja, haketin oksia, konttasin leppäkerttujen perässä, ihastelin perhosia ja ulkoilutin kissuja. Kuinkas monta kertaa sitä voi sanoa että, jee kevät! :)

Siellä ne 205 tulppaania kovaa vauhtia kasvaa!  

Etupiha siistitty!

Leppäkertut on vissiin kuulleet uudesta mökistään! :)

6 kommenttia:

 1. Tänään tosiaan oli aivan ihana puutarhapäivä. Suunnilleen samoissa puuhissa munkin päivä kului. Ihanaa että on kevät! Vihdoinkin.

  VastaaPoista
 2. Olet ahkeroinut koko pihan kauniiksi. Mä vielä odottelen kuivumista. Mahtaa olla mahtava ilmestys sun tulppanimetsäsi kun sieltä alkavat kukkimaan.

  VastaaPoista
 3. JEEEEE!!!!!!!! :D Onnittetlut pihahommiin pääsystä!!

  VastaaPoista
 4. Moi, mulla on sulle sisustamishaaste mun blogissa =)... Käy kurkkaamassa, jossa pihatöiltä jaksat =D

  VastaaPoista
 5. Oih! Ihastuttavat kevätkuvat! ♥ Näitä jaksaa katsella ihan loputtomiin, vaikka omallakin pihalla ollaan jo hyvässä vauhdissa kohti kesää. :) Mukavaa ja lämmintä viikkoa pihapuuhiin!

  VastaaPoista
 6. Pioni, ihanaa kun on vihdoinkin kevät!

  Pirkko, kiitos! Takapihassa vielä riittää meilläkin työtä, se on paljon kosteampi paikka ja osin vielä lumen peitossakin. Juu ai että odotan näiden tulppaanien kukintaa! :D

  Tiina mahtavaa ja kiiitosh! :D

  Kati, kiitos haasteesta. Täytyypäs tässä joku iltanen perehtyä haasteeseen. Mulla on vielä hyvän mielen haastekin tekemättä... Hupsis... :)

  Simm, kiitos! Samoin tulee itsekin katseltua kuvia aina välillä kun nyt kökötän toimistolla ja haaveilen ulkoilmasta ja pihatöistä... Mukavaa ja aurinkoista viikkoa sinullekin! :)

  VastaaPoista