maanantai 6. helmikuuta 2012

Pakkaspäivä

Eilen aamulla oli pakkasta -31 astetta! Se on Nurmijärvellä asumisemme ajan ennätys! Onneksi on uusi takka jota lämmitettiin pitkin päivää. :)

Elviiralla (10,5kk) oli ensimmäisen kerran kevättä rinnassa. Voi sitä mouruamisen, kurnuttamisen, kukertamisen ja kurnahtelun määrä! Tässä hiukan haikea ilme kun ei sitä sulhoa näkynyt missään. :)

 
Tässä vähän rennommissa fiiliksissä, mitäs sitä muutakaan tekemään pakkaspäivänä?

8 kommenttia:

 1. Huh, onpa teillä ollut kylmä! Meilläkin Helmillä alkoi kevätvillitykset ekaa kertaa. Aika rasittavaa touhua :D

  VastaaPoista
 2. Oli kyllä kylmä!! En nenääni aamulla ulos pistänyt... Kyllä se lämpötila onneksi nopeasti nousi sitten kun aurinko alkoi heräilemään.

  Taitaa olla tämä helmikuun alku yleistä kissojen kevätvillityksen aikaa kun auringonvalo alkaa lisääntymään. On todellakin rasittavaa touhua! Meiän reppana jopa laihtui pikkasen kun ei muistanut syödä! Tarkkailen Elviiran painoa kun sen pitäisi nousta vielä kolmesataa grammaa ennen keväistä (hui kauhistus) pennutusta. :)

  VastaaPoista
 3. Kylmä on ollut täälläkin, 28 astetta oli ennätys. Sama juttu meillä: takassa ollut tuli joka ilta. Takkatulen suloisuus onkin pakkasen hyvä puoli. Kaunista on, kun on paljon lunta ja aurinko paistaa.

  VastaaPoista
 4. Vilma, kylmä on teilläkin ollut! Onni on takkatuli! Nyt on tosiaan mahtavan kaunista kun lumi kimaltelee auringonvalossa, kevätkuume tosin kasvaa lisääntyvän auringonvalon ja siemenluetteloiden myötä... :)

  VastaaPoista
 5. Komeita kissoja, ja ihania kuvia ja kuulehan; ollaan melkein sukulaisia, mie asun Klaukkalassa...:) käyhän piipahtamassa meillä.Eihän sitä tiedä miten lähekkäin asustellaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos Tuija. :)
  Kappas ollaan juu melkein sukulaisia kun ollaan molemmat Nurmijärveläisiä! Me tosin asutaan kirkonkylällä että pikkasen on etäisyyttä naapuriin. ;)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja ihania kissoja :)

  Tervetuloa blogiini tutustumaan.

  VastaaPoista