torstai 22. syyskuuta 2011

Kasvihuonehaaveita

kuva Hobbyhall
Haaveilen kasvihuoneesta pihalleni, nyt törmäsin nettiä selatessani tähän! Hobbyhallista olisi saatavilla, linkin takana enemmän kuvia. 
Tuo olisi niin kätevä kun tuohon saisi varastoon kaikki lapiot, kottikärryt, kukkaruukut yms!

5 kommenttia:

 1. Oi, toihan on hieno (vastaveto Vihervajalle?)!

  VastaaPoista
 2. Juu niin on! Tää sopii muodoltaan paremmin meidän tontille, Vihervaja on pitkulainen ja se ei sovi siihen kohtaan tonttia mihin olen kasvihuoneen ajatellut. Muuten kyllä Vihervajakin on hieno. :)

  VastaaPoista
 3. Onpas nätti! Vihervajassa toisaalta on katto mukana ihan kokonaan - tuohon ei sisältynyt kun joku aluskatto. (toisaalta en ole täysin puolueeton, puuhasin edellisessä töissäni paljon Vihervajojen kanssa..) Kiva blogi, lisäsin sen mun luetteloon!

  VastaaPoista
 4. On tosiaan mukavan oloinen kasvihuone. Minäkin katselin pitkään Vihervajaa, mutta päädyttiin sitten tekemään kasvihuone vanhoista ikkunoista. Valintasi on toimiva ja kaunis.

  http://nettimartan-pihapiiri.vuodatus.net/blog/2992704/kasvulan-sisustusta/

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteistanne HA ja Nettimartta! Vihervaja on kyllä myös ihana, semmoinen saisi tulla pihallemme ihan milloin vain jos vain se sopisi tonttimme muotoon.

  Ihania valokuvia otat HA, kävin kurkkimassa sivujasi! :)

  Nettimartta, hienon kasvihuoneen olet rakentanut! Itsekin olen tuota vanhoista ikkunoista rakentamista harkinnut. Saas nähdä mihin ratkaisuun tullaan päätymään. :)

  VastaaPoista