sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Herneitä vaille valmis kasvimaa!

Tänään vihdoinkin sain kylvettyä loputkin kasvimaan vihanneksista. Laitoin avomaankurkkuja, salaattia, porkkanaa, sipuleita, lanttua, naurista, punajuurta, mansikoita, retiisejä ja tilliä. Lisäksi laitoin myös sinne tänne kehäkukkaa ja yhteen kohtaan huvikseni myös hunajakukkaa. Jännä nähdä kuinka lähtevät kasvuun! 
Herneet unohdin laittaa ajoissa likomaan joten niiden kylvö on edessä huomenna.

4 kommenttia:

 1. Mulla vieläkin kolme kasvulavaa vaiheessa, jospa jo ensi viikolla saisin aikaiseksi...
  Kohta täytyis päästä kylvään, että saisi satoa syksymmällä.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän sitä vielä onneksi kerkiää viljelemään! :)
  Meinasi tosin minullakin jo tulla kiirus päästä viljelemään, mutta se osin johtui myös siitä että mulla oli esim. mansikan taimet muovilaatikoissa odottamassa maahan pääsyä, kuivahtavat niin herkästi tuollaisissa laatikoissa.

  VastaaPoista
 3. Huh hellettä :). Näitä kasvimaita saa nyt kastella tosissaan. Sadevesisaavitkin ajat sitten tyhjentyny. Hunajakukasta on sen verran kokemusta että se pitää niittää ennenkuin siementää. Muuten seuraavana kesänä nousee taimia sieltä täältä. Muuten ihan kiva.

  VastaaPoista
 4. Multasormi: hyvä kun muistutit tuosta niittämisestä! Olisin varmasti unohtanut asian ja ensi vuonna hunajakukkia ihmetellyt. :D
  Ja tosiaan, kastella saa ihan hurjasti! Saas nähdä tuleeko tänään ukkosia ja sateita. Ensi viikolle ainakin on sateita luvassa, toivottavasti tulisi kanssa!

  VastaaPoista