lauantai 7. toukokuuta 2011

suunnitelmaa

Yllä suunnitelma, alla tilanne 7.5.2011.

Välillä on pidettävä taukoa pihahommista ja levätä hiukan jotta jaksaa taasen lapioda. Mieli kuitenkin on pihalla kokoajan, suunnittelen juuri yhtä pihamme nurkaa josta on tällä hetkellä avoin näköyhteys naapurin puolelle. Haluaisin peittää näkymää kasveilla. Kutsumme tätä nurkkausta metsäksi, sillä tässä on nykyjäänkin mänty, tammi ja pienehkö pihlaja. Tein pikaisen luonnoksen mahdollisesta tulevasta maisemasta, photoshoppaus on tarkoituksella kökköä kun niin vauhdilla tämän kyhäsin. Lähinnä haluan hahmottaa että mitä voisi missäkin olla. 

Vasempaan reunaan roskisten taakse tulee Rusokirsikka. Muutama tuija lisää nurkkaan ehkäpä, rhodoja, syreenejä ja yhden viime kesänä hommatun seljan siirrän tuonne jonnekin myös. Mahtuisikohan tuohon keskelle vielä yksi puu lisäksi, joku jonka runko olisi sen verran korkea että sen alitse pystyy hyvin kulkemaan. Maanpeitekasveja tulisi sitten myös nurmikon tilalle ja polkuja kulkemaan alueella. 

3 kommenttia:

 1. Mun täyty katsoa kahteen kertaan tuo eka kuva, että onko joku viime kesän kuva :). Joku muukin harrastaa kuvankäsittelyä samallain kuin minä ;). Paintilla tulee unelmoitua jos mitä...

  VastaaPoista
 2. Heh, onnistuneempi kuvankäsittely kuin kuvittelinkaan, sen verran hätäseen tuon tein... :D Voi kun tilanne olisikin jo tuon ylemmän kuvan kaltainen, todellisuus kun on lähinnä yhtä betonikasaa! Onneksi nuo betonit lähtee tuosta ensi viikolla.
  Hauskaa että muutkin harrastaa samaa, on se jotenkin helpompi hahmottaa tiloja kun ne piirtää ylös, samahan se onko suunnitelma kynällä piirrettynä paperilla vai koneella. :)

  VastaaPoista
 3. Jos osaisin, tekisin kanssa ihan innoissani tuollaisia hahmotelmia! Oikein viitseliäällä päällä piirrän kyllä ihan perinteisesti kynällä ja paperilla. :)

  VastaaPoista